Skip to content

ska jag skratta eller skratta?

19 februari, 2008

Efter att jag med trevlig ton, med respekt för att inte förstöra bloggarens blogg med låga glåpord, skrivit en kommentar om att man bör plocka upp skiten som en hund lämnar efter sig. Så får jag ett helt dedikerat blogginlägg om att jag är (jag citerar) ”en långhårig slusk”, och att jag är ”feg” för att jag skriver under signaturen ‘aku’ (mitt nät alias).

Det jag kommenterade var alltså ett inlägg om plockandet av hundskit, och när jag nu läser det jag skrev kan jag bara skaka på huvudet och inte förstå varför vederbörande tog illa upp när jag endast påpekar att de hundägare som inte plockar upp efter sig på allmän plats gör så att andra hundägare får dåligt rykte. Jag skrev även att jag OBS tror att det är mot lagen att inte plocka upp hundens skit.
Det verkar som om bloggaren bor i Stockholm och i Stockholm så finns det några regler om just detta.

”§ 22 – Förorening efter hund skall plockas upp dels på samtliga gångbanor och parkvägar som utgör offentlig plats, dels andra offentliga platser inom tullarna.”

Efter min kommentar på tråden så fick jag som sagt ett helt blogginlägg till min ära, fylld med förakt.

Så, nu till frågan. När jag igår ramlade in på bloggen så visste jag inte om jag skulle ta det allt som skrevs som ett skämt, eller om det var en allvarlig blogg. Hur är det?
Jag tog det snabba beslutet att välja det senare. I vilket fall som helst så ger det mig en god dos av skratt.

Förresten, om du nu läser detta, så är min länk en källanvisning, så du kan ju försöka med åtal. Men jag kan redan säga att det är bara slöseri med både din och min tid. Dessutom så skriver du ett inlägg om mig, så då är det naturligt att jag länkar till det, i och med att du angriper mig som person, även fast du nu inte vet hur jag är som person.

mata ne
/aku

Annonser
8 kommentarer leave one →
 1. 19 februari, 2008 9:58

  VRIDER MIG I SKRATTPLÅGOR – din förgrommade långhårige slosk! Jag är så stolt! Oj att man aldrig slutar förvånas, vilket exemplar!

  Hellre en långhårig slusk som plockar skit än flera miljoner korthåriga med hundskit under skorna!

  IH! Jag kan inte sluta skratta!

 2. 19 februari, 2008 10:01

  Tack så mycket för de värmande orden. Hoppas det kan lysa andras dagar med ett leende i alla fall.

 3. 19 februari, 2008 11:52

  men du! jag tror att bloggen är ett skämt och att du kanske tagit det hela på lite för stort allvar.

 4. 19 februari, 2008 11:56

  Natalie – Såklart att bloggen är ett skämt, hur man än ser det så blir det så slutligen. 😉
  Jag hade bara inget att skriva om så då fick det bli det här.

 5. 19 februari, 2008 12:16

  Vart är världen på väg…? Hur man än ser på det; som ett skämt, på allvar, som ett allvarligt skämt, som ett till skämt förklätt allvar, cynism, satir, fars, haha, buhu, gah, blah, bah, tidsfördriv, ett harmlöst utlopp för den agression som bor i alla människor eller elit-racet i egospräckning: det här är det sorgligaste jag har läst på länge.
  Jag säger det igen: Vart är världen på väg, när det inte finns en gnutta värdighet kvar?
  *suck*
  Det här gick under min smärtgräns.

 6. 19 februari, 2008 12:42

  dino – Du får ta det som man ska ta det, både mitt inlägg och friherrinnans blogg… Ett skämt som växer sig ju mer man läser det. Desto mer kan man le, skratta, leva livet. Ta det som en cynisk återblick till satirens ironiska andetag. Som ett allvarligt grepp om halsen när man på ett humoristiskt sätt har svalt en för stor tugga. Ett tidsfördriv som att leta efter den mygga som på ett mystiskt sätt har förvirrat sig in i ditt sovrum när du släckt lamporna för att invänta John Blund.

 7. 24 februari, 2008 21:48

  hahaha såg just det inlägget, att hon inte skäms som inte plockar upp skiten efter sig..

  Läste lite längre ned att hon dessutom avlivat sin hund för att den tiggde vid bordet, vet inte men skönt att någon sa ifrån när hon började gå lite för långt. Men lite skrattretande är ändå inlägget hon dedicerat dig..=D

  Tror att hon blir lite skrämd för att du är yngre än hon är, hon verkar ju allmänt rädd för yngre människor..om de inte befinner sig på stureplan..=D *vrider sig i skrattkramper*

 8. 25 februari, 2008 9:52

  Nja… den där bloggen är ju självklart inte en seriös blogg. Det är en humor som är svår att förstå sig på, kanske lite väl grov ett par gånger, men ändå något att inte reagera över.
  Ungefär som mitt inlägg. Svår humor att förstå om man inte ser humorn i friherrinnans blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: