Skip to content

nu får vi som vi vill, eller?

28 maj, 2008

It’s better to burn out than to fade away ‘. Nu är det väl vår tur att välja hur det ska gå till!
Många av oss tycker att Hunter S. Thompson är den som haft en av de mest annorlunda begravningsceremonier någonsin. Vapengalen som han var så fick han sin sista önskan uppfylld, han fick sin aska ivägskjuten med en kanon han själv designat, endast för detta syfte. Hur skulle du vilja att din begravning ska se ut? Är du en av de där som tycker att det är de kvarlevande som ska välja åt er? Vad har du för sista önskan?
Har du åsikter om hur det ska gå till efter att du lämnar jordelivet så kan du nu göra det på ett smidigt sätt. Jag vet inte hur många valmöjligheter man har, men visst vore det kul om man unde planera det in i minsta detalj. Planera in att: ‘ Klockan tolv på natten, då ska alla höja glasen och sjunga ”bä bä vita lamm” ‘. Varför inte göra det till ett YouTube eller FaceBook event? Kanske att alla ska sätta sig och beklaga sig på Jaiku klockan två på eftermiddagen, nästkommande Fredagen den tolfte.
Jag vet inte vad ni önskar för djävelskaper efter att ni inte finns kvar. Jag har i alla fall en fest inplanerad runt min urna. Bredvid urnan ska det stå en Whiskey modell Macallan 18 år. I bakgrunden ska alla ha trevligt till tonerna av bra metal, skratt, skoj och alkoholfyllda glas. Den sista låten som ska spelas är ‘ Säng ‘ med Galenskaparna, det skulle väcka minnen från stängningsdags på Brygget. Det vore en minnesstund att vara med på, vid liv alltså.

Nåja, hur man än skulle vilja så tror jag att detta inte kommer att fungera riktigt så. Men vad vet jag, vi kanske har tur allihopa.

mata ne
/aku

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: