Skip to content

nikotinbrist utan koffein mm

25 juni, 2008

Förra inlägget var inte riktigt i min stil märker jag. Det låter som att en deppig valross, som inte ens ser attraktiv ut som mat åt isbjörnarna, skrivit det med med Sid Vicious bortgång i tankarna. Det kan bero på många saker, men det som mest påverkade var nog avsaknaden av nikotin. Ja, ni ser rätt, Jag håller på och slutar, det har hållt på nu i mellan en och två månader, med varierande dagsresultat. Men det är ju inte siffror och antalet cigaretter vi ska hålla koll på, utan om att jag kommer, när det hela är över, endast njuta av en eller annan cigarr eller pipa till whiskeyn.
När jag skrev förra inlägget hade jag varit utan i över ett _dygn!_. Inte illa av någon som bolmat minst ett paket om dagen tidigare. För tillfället känner jag att det kommer gå bra, inte har jag slutat än, men jag har som sagt dragit ner ordentligt. Nu blir det bara av att röka när jag som mest behöver lite nikotin, för att:
1. Få upp humöret
2. Göra livet lättare och behagligare för de runt omkring mig
3. När aku ”turns emo”! /wrist (för er ukunniga läses det ‘slash wrist ‘) Osmakligt? Ptja, hellre tynar jag bort sakta än förvandlas till en en gråtande blodfontän.
Ok! Emo skämten(det finns tre) var kanske lite att ta till i överkant, men dem har jag rätt att dra nu när jag håller på att ta bort något som ett bra tag har varit en del av mitt liv, även fast jag inte är ensam om det här. Jag får stöd, men inte av de som man kan tro, jag får stöd av ‘lilla ego ‘ över på eatinginside, som på fler sätt än ett håller mig borta från de där tre stadierna. Inte för att en stadie växer ut från en annan, utan när en av de tre inträffar så är de två andra inte sena med att följa efter. Jag kan garantera att hon är bättre än alla ”sluta röka linjer” och ”fuskmedel” som finns på marknaden. Inte för att jag använt sådana innan, så jag har ju inte någon erfarenhet av dessa. Det är en prinsipsak, ska man sluta, varför ta hjälp av andra preparat, förutom överkonsumtion av ‘Läkerol dark ‘.
Oh! Vet du? Jag har slutat röka! Fan va bra det känns, det är inte alls svårt!
Grattis, polarn! Så du slutade tvärt? Så som du sa att du skulle göra.
Ja för fan! Inga problem alls. ‘ *sträcker sig efter snusdosan*
Har du börjat snusa?
Fan, vilka jävla slackers det finns, ni har garanterat minst en i er bekantskapskrets, det har jag. Ska man sluta så ska man sluta på riktigt, hur skulle det se ut om man skulle sluta med kaffe för att gå över till koffeinhaltig thé? Idioter! ‘Men, jag kan ju inte sluta på annat sätt! ‘ Du är fortfarande en slacker i mina böcker. Ska du sluta röka, börja för i helvete inte snusa, om du inte säger att du istället för att röka börjar snusa för att slippa springet i trapporna på jobbet varje gång du blir sugen på nikotin. För annars är du en, du gissade rätt, SLACKER!

Sluta röka blogg?
Fan heller att jag kommer att hålla på så, vem är intresserad över hur det fortlöper? Nej, att vara intresserad av en persons ”sluta röka procedur” är som att titta på när din värsta fiende kastar din mormor av ett störtande flygplan. Vem överlever, du och din fiende eller din mormor? Nej, det ska inte bli någon deprimerande ”orökningsblogg” det här. Jag har fortfarande samma inställning till cigg som jag alltid haft.

Jag kommer inte bli en grinig idiot som hatar allt och alla som tar upp ett cigarettpaket. Jag kommer inte bli en av de där som ryggar tillbaka för att det är en ensam rökare tio meter bort som för en gångs skull hade otur med vinden och råkade blåsa röken rakt i mitt ansikte. Jag kommer inte bli en av de som springer efter en rökare för att andas andrahandsröken. Däremot så kommer jag bli en av de som frågar om det är någon som har en cigg till hands.
Man blir aldrig hundra procentigt av med begäret. Det har jag inte räknat med heller. Vilket jag ser som en jävligt sund inställning, då behöver jag inte bli besviken på mig själv när jag någon gång ibland tar en pinne av mina vänner. Nog med text om Cigg. Nu blir det barnprogram.

Jag kommer inte sluta med kaffe, alkohol eller pizza. Så enkelt är det. Jag säger som min gode vän ‘Reverend of the High Guard ‘ om det: ”Ta mina cigg; det är lugnt. Ta min whiskey och mina öl och du är död

mata me
/aku

Annonser
4 kommentarer leave one →
 1. 25 juni, 2008 11:29

  Åh, jag känner mig hedrad. Jag både bockar och niger som sig bör…

 2. 25 juni, 2008 14:29

  He is back! Sen vet du att mor vår var lika gammal som du är nu när hon slutade (har jag för mig). Det du!

 3. 26 juni, 2008 20:50

  Marie
  Det är jag som ska känna mig hedrad över att du tar dig tid att hjälpa mig

  dino
  Yes! I’m back.

 4. 26 juni, 2008 22:18

  Det tar inte så mycket tid. Jag bara hotar ju lite, så vågar du inte annat än att avstå från cancerpinnarna sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: