Skip to content

en liten bok

30 september, 2008

När favoritförfattaren släpper nytt så måste detta uppmärksammas och skrikas ut till folket. Idag är dagen då Neil Gaimans ‘The graveyard booksläpptes i staterna. Vilket nu inte behöver tas ordagrant i och med att boken går att köpas här i Sverige också. Jag har inte riktigt hängt med på vad den handlar om, men för min del så känns det som att vad han än tar sig till så kan det inte misslyckas. Och efter filmen ‘Stardust‘ så verkar fler ha fått upp ögonen för denna, lite märkliga, författare.

För att hoppa över det tråkiga med att skriva om hans tidigare alster som till exempel ‘American Gods‘, ‘Neverwhere‘ och ‘The sandman: Book of Dreams‘ så kan jag ju säga att det första kapitlet av den nya boken går att lyssna på gratis (läst av Neil Gaiman himself). Själv sitter jag och lyssnar för tillfället.
Så ska jag ta tillfället i akt och göra lite reklam för kommande filmatisering av hans bok ‘Coraline‘ (två negativa med den filmen kommer vara Teri Hatcher och Dakota Fanning). Tur att det bara är röster då det inte är en spelfilm.

Det var lite reklam det. Det ska bli intressant att läsa boken och roligt att se nya filmen. Så, slink iväg till adlibris och köp boken på Engelska, små subtila skämt försvinner när det översätts.

mata ne
/aku

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: