Skip to content

madness – this is madness, I say

14 januari, 2009

”You shall not pass!”
”Halt! Här får ingen passera.”
”Stop! In the name of love.”
”Bück dich! Befehl ich dir.”

Det är vad inspirationen får för svar när den försöker hitta till mina fingertoppar via den där grottan som nu blivit en grav. I grottan där det finns en smal bro på vilken det står en man med bockskägg – som skulle få batteristen i ZZ-top att byta ut sitt namn – iklädd en vit rock och en kanyl fylld med cyanid.
Inspirationen klarar av att finta sig förbi den galna vetenskapsmannen men krockar med en hög betongmur där det står en gråklädd vodkaflaska med en k-pist som är fulladdad med medvurst och goda avsikter. Flaskan hotar med att om inspirationen inte vänder om och lämnar tillbaka det den har med sig i sin rosa väska så blir det svårt för honom att gå som en normal inspirationskälla (hur det nu än skulle se ut).
Inspirationen får ändå en idé och klarar av att, efter en misslyckad könsoperation och ett försök till horeri, klättra över muren. Till hans fasa så står där fyra mentalt retarderade bokstäver utan namn och bjuder på A&B-klassificerad musikal där både schlagerhjältar och djävulsdyrkare medverkar.
Hur som helst så lyckas inspirationen tacka nej och fortsätter sin resa genom oändlighetens döda vrår tills den till slut avslutar sin resa i ett övergivet fängelse med vita kakelväggar, målade med röda fläckar i olika nyanser, och grovt betonggolv. I fängelset möter han sin värsta mardröm och blir ”daterape-ad” av en muskulös tysk bög i läderoutfitt och olika sorters leksaker.
Det kan lugnt skrivas att inspirationen inte rört sig ett steg framåt från fängelset, antingen har den komprimerats till hundratals små köttslamsor, eller så njuter den av vistelsen och har hittat en ny partner att spendera tid med.

Därför vill jag att ni ger mig lite inspiration. Vad ska jag skriva om?

BTW: Pling, you have new RSS!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: